Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΚΥΒΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ - ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗKι οι αλήθειες συνεχίζουν να έρχονται... Οι εικόνες φέρνουν σε δύσκολη θέση και εκθέτουν την κυβέρνηση, αλλά από την άλλη, μπορεί οι διαρροές να είναι και εσκεμμένες.... 
Ο συγγραφέας αυτού του άρθρου φαίνεται πως πιστεύει ότι η βάση του Άρη είναι εξωγήινης προέλευσης, όμως, υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει βάση εκεί και ότι πηγαινοφέρνει κόσμο εδώ και δεκαετίες,  μέσω "αιθουσών αλμάτων", οπότε τα οικοδομήματα σε αυτές τις φωτογραφίες, μπορεί να είναι γήινης προέλευσης. Λέγεται ότι μπορούν να πηγαίνουν στον Άρη σχεδόν στιγμιαία ή με μυστικά κυβερνητικά διαστημόπλοια μέσα σε 33 ώρες. Σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για όλες τις ψυχές στον πλανήτη, αλλά για την ώρα, είμαστε ελεύθεροι να χρησιμοποιούμε την φαντασία μας.


από εδώ http://www.ufosightingsdaily.com/2013/07/two-photos-confirm-alien-base-on-mars.html

Δύο διαφορετικές φωτογραφίες με το ίδιο οικοδόμημα. Αυτές οι φωτογραφίες έρχονται από το  Marlin Space Science Systems (MSSS). Η λήψη τους έγινε από τον δορυφόρο Mars Global Surveyor . Προσέξτε πώς οι φωτογραφίες που πάρθηκαν πριν σχεδόν 2 δεκαετίες, είναι καλύτερες από τον χάρτη του Άρη της Google. Ο δορυφόρος σηκώθηκε το 1996, οπότε αυτές οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί εδώ και καιρό. Στη μία, το κτίριο είναι στο πάνω  20% και στην άλλη, στο κάτω 20%. Υπάρχουν πολλά οικοδομήματα και 3 σκάφη, αλλά ας εστιάσουμε σ'αυτές λόγω των λεπτομερειών που δίνουν


Οι πηγή των φωτογραφιών:


*******


Εθεάθη στις 15 Ιουλίου του 2013

τόπος θέασης: 'Ηλιος

Ο κύβος φάνηκε ξεκάθαρα κοντά στον ήλιο. Συχνά ο μισός έξω κι ο μισός μέσα στην επιφάνεια του ήλιου, αλλά μερικές φορές ο κύβος φαίνεται τρισδιάστατος. Ο κύβος είναι ένα γιγάντιο ΑΤΙΑ που συχνά εμφανίζεται στις φωτογραφίες του  SOHO - περίπου 5 φορές το μήνα.

και το βίντεο Βλέπουμε ότι ο κύβος είναι πίσω από το σημείο του κέντρου που μπλοκάρετραι από την κάμερα, πράγμα που μας υποδεικνύει ότι ο κύβος δεν είναι πιξελάρισμα, όπως προσπάθησαν να πουν πολλοί σκεπτικιστές. Αυτό είναι ΑΤΙΑ και είναι τεράστιο... πολλές φορές μεγαλύτερο από τη γη. Δεν είναι να απορεί κανείς που οι μέρες μας γίνονται όλο και πιο καυτές, με τους εξωγήινους να μπαίνουν και να παίρνουν ενέργεια από τον ήλιο...Το πήρα και το μετέφρασα από εδώ
http://2012thebigpicture.wordpress.com/2013/07/17/giant-cube-returns-to-the-sun-and-nasa-photo-reveals-base-on-mars/

7 σχόλια:

 1. Το ταξίδι στον Άρη (Mars One) είναι ταξίδι χωρις επιστροφή για 2 λόγους.
  1.Δε χρειάζεται να γυρίσουν γιατί ότι είναι απαραίτητο για την επιβίωσή τους υπάρχει ήδη εκεί.
  2.Δε πρέπει να επιστρέψουν για να μη μαρτυρήσουν τι είδαν τα ματάκια τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν έχεις καθόλου άδικο...
   Βέβαια ορισμένους τους έφεραν πίσω (για τους δικούς τους λόγους) και "ξέρασαν" αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα...
   Αλλά η ουσία είναι΄οτι κρύβονταν πολλά εδώ και δεκαετίες και τώρα βγαίνουν σιγά σιγά στο φως.

   Διαγραφή
 2. Περισσότερο για πείραμα παρά για αποστολή δείχνει να είναι το Mars One.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. SOHO cube UFO Revelation update 21-28 January 2011
  https://www.youtube.com/watch?v=dfJ8dTtUrVQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πράγματι, στην αποάλυψη του Ιωάννη μιλάει για τη νέα Ιερουσαλήμ (πόλη) που θα έχει μήκος και πλάτος ίσα, αλλά και το ύψος θα είναι ίσο.

  Δεν υπάρχουν πολλά στερεά που θα μπορούσαν να έχουν τέτοια καρακτηριστικά. Θα μπορούσε να είναι πρώτα από όλα κύβος, αλλά και τετράγωνη πυραμίδα, ίσως ακόμα και σφαίρα (η οποία μπορεί να είναι εγγεγραμμένη σε κύβο τέτοιων διαστάσεων).

  Μετά βλέπουμε χολιγουντιανές παραγωγές που παρουσιάζουν κάτι κύβους-διαστημοπλοια-πολεις εχθρικές προς τους γήινους. Όπως σωστά παρατήρησε ένας φίλος, φτιάχνουν ακόμαι και μοντέλα LEGO, για να εξοικειώνονται (;) τα παιδιά.

  Με αυτά στο νου, είναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ κανείς να ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΕΙ ότι ίσως κάποιοι να πιστεύουν στην έλευση της (κυβικής;) Ιερουσαλήμ, να είναι όμως εχθροί αυτής και να προσπαθήσουν να παρασύρουν τον κόσμο (που δεν μελετά τα στοιχεία, αλλά βλέπει τηλεόραση κλπ) στο να έχει εχθρική στάση απέναντι σε μια τέτοια έλευση.

  Ο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Επίσης μια παρατήρηση:

  Οι δύο φωτογραφίες της NASA, δεν είναι διαφορετικές. Είναι η ίδια, απλά το δεύτερο αρχείο έχει περιστραφεί, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

  Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία.

  Ο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 'Εχει ενδιαφέρον αυτό που λες, Ο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή