ΕΠΙΦΥΣΗ Ή ΚΩΝΑΡΙΟ (pineal gland)- Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!


Αρχικά παραθέτω δικές μου σκέψεις που ανέβασα πέρισυ τον Αύγουστο, στο φόρουμ μου www.ideografhmata.gr

 H επίφυση είναι ένας αδένας στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, "άχρηστος" κατά την mainstream επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει βρει τη χρησιμότητά του. Τα λαμόγια όμως τη γνωρίζουν καλά. Είναι η "ασύρματη σύνδεσή" μας με όλα αυτά που τώρα (στην περιορισμένη μας συνειδητότητα) δεν μπορούμε να αντιληφθούμε η να προσλάβουμε.

Ο αδένας αυτός ονομάζεται και "κωνάριον" (αθάνατη αρχαία Ελλάδα) διότι μοιάζει πάρα πολύ στο σχημα του, με κουκουνάρι...
Kαι φυσικά το κουκουνάρι ιστορικά συμβολίζει το λεγόμενο τρίτο μάτι... 

Απόδειξη ότι οι σατανόπληκτοι -αποκρυφιστές-ιλουμιναζί-μασόνοι και δε συμμαζεύεται, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της επίφυσης ή κωναρίου, είναι το γεγονός ότι- στη συνήθη πρακτική τους να τα μοστράρουν μπροστά στα μούτρα μας- "δοξάζουν" το κωνάριο, ακόμα και έξω απ'το Βατικανό.

Και διά του λόγου μου το αληθές, ιδού κυρίες και κύριοι... 
Τυχαίο; Δε νομιζω... εκτος αν απέκτησαν ενα ανεξήγητο βιτσιο με τα κουκουνάρια...

 **************

Άρθρο από εδώ http://www.wakingtimes.com/2012/06/19/pineal-gland-our-third-eye-the-biggest-cover-up-in-human-history/  (μεταφρασμένο)To κωνάριο που λέγεται και επίφυση ή «τρίτο μάτι», είναι ένας μικρός αδένας  στον εγκέφαλο. Παράγει το παράγωγο της σεροτονίνης, τη λεγόμενη μελατονίνη, που είναι μια ορμόνη η οποία επηρεάζει τη διαμόρφωση ύπνου/εγρήγορσης, καθώς και τις εποχιακές λειτουργίες. Το σχήμα του θυμίζει κουκουνάρι (γι’αυτό λέγεται και κωνάριο) και βρίσκεται κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου, ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια, μέσα σε έναν θύλακα, στο σημείο που ενώνονται τα δύο θαλαμικά σώματα. 

Tο μυστικό: Αυτό που δεν θέλουν να ΞΕΡΕΤΕ!

Η επίφυση ή το «τρίτο μάτι» κάθε ανθρώπου, μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αντιλαμβάνεται συχνότητες του πνευματικού κόσμου και δίνει την αίσθηση της παντογνωσίας, μια θεϊκή ευφορία και την αίσθηση ότι είναι κανείς «ένα» με όλα τα γύρω του.  Όταν η επίφυση ενεργοποιηθεί στις σωστές συχνότητες με  τη βοήθεια διαλογισμού, γιόγκας, ή διαφόρων εσωτερικών αποκρυφιστικών μεθόδων, ο άνθρωπος μπορεί να «ταξιδέψει» σε άλλες διαστάσεις. Τέτοια ταξίδια, λέγονται αστρικά, ή αστρικές προβολές ή απόμακρη ενόραση (remote viewing).
Με πιο προχωρημένες πρακτικές και αρχαίες μεθόδους, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ελέγχονται οι σκέψεις και οι πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο. Ναι, είναι σχεδόν αδιανόητο, αλλά οι ΗΠΑ, οι πρώην Σοβιετικές κυβερνήσεις και διάφορες σκιώδεις οργανώσεις κάνουν αυτού του είδους την έρευνα εδώ και δεκαετίες και έχουν πετύχει πράγματα, πέρα από την πιο τρελή φαντασία.

Ο καθολικισμός στη Ρώμη απεικονίζει την επίφυση, σαν κουκουνάρι. Οι αρχαίες κοινωνίες όπως οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι, γνώριζαν τα οφέλη και το καταδείκνυαν αυτό στους συμβολισμούς τους με το σύμβολο ενός ματιού.
Αναφορές στο κωνάριο γίνονται και στο αμερικανικό χαρτονόμισμα (δολάριο), με αυτό που αποκαλείται «πανθορών οφθαλμός», ο οποίος συμβολίζει τη δυνατότητα ενός ατόμου (ή μιας ομάδας) να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αδένα και να πάει στην αντίπερα όχθη (στον πνευματικό κόσμο), και πιθανά να ελέγξει τις σκέψεις και τις πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο, γνωρίζοντας τι σκέφτονται ανά πάσα στιγμή στον φυσικό μας κόσμο.
Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιες ώρες μέσα στη νύχτα, (μεταξύ 1 και 4 το πρωί) κατά τις οποίες απελευθερώνονται  χημικά στοιχεία στον εγκέφαλο, τα οποία φέρνουν την αίσθηση της σύνδεσης κάποιου με την ανώτερη πηγή του. 

Η συνωμοσία: Πώς σκοτώνουν την επίφυσή σας

Στα τέλη της δεκαετίας του 90,  μια επιστήμων ονόματι Jennifer Luke κάνει την πρώτη μελέτη για τις επιδράσεις του φθορίου στην επίφυση. Κατέδειξε ότι η επίφυση που βρίσκεται στη μέση του εγκεφάλου, ήταν ένας στόχος για το φθόριο. Η επίφυση απλά απορρόφησε περισσότερο φθόριο από οποιαδήποτε άλλη ουσία μέσα στο σώμα.  
Η επίφυση είναι σαν μαγνήτης για το φθόριο, το οποίο ασβεστοποιεί τον αδένα και του αφαιρεί τη δυνατότητα να εξισορροπεί την ορμονική διαδικασία μέσα στο σώμα.
Έκτοτε, αρκετές έρευνες απέδειξαν ότι το φθόριο πηγαίνει στον πιο σημαντικό αδένα μέσα στον εγκέφαλο. Είναι το μόνο στοιχείο που επιτίθεται στο πιο σημαντικό κέντρο του αδένα μας μέσα στον εγκέφαλο. Το φθόριο κυριαρχεί στις τροφές, στα αναψυκτικά, και στο πόσιμο νερό μας. Στο 90% των σημείων ύδρευσης στις ΗΠΑ ρίχνουν φθόριο. Τα φίλτρα νερού που αγοράζετε στα σούπερ μάρκετ δεν αφαιρούν το φθόριο. Μόνο η αντίστροφη όσμοση ή η απόσταξη του νερού το πετυχαίνει αυτό.


Το φθόριο βρίσκεται στην παροχή ύδρευσης, στα τρόφιμα, στην Pepsi, την κόκα κόλα κλπ, για να αποβλακώνεται η μάζα, στην κυριολεξία!!
Πρώτοι οι ναζί  και οι Ρώσοι άρχισαν να προσθέτουν φθόριο στο νερό των στρατοπέδων συγκέντρωσης που είχαν,  για να αδρανοποιούν τον πληθυσμό μέσα στα στρατόπεδα, ώστε να μην αμφισβητούν τους εξουσιαστές.

Δεν είμαι συνωμοσιολόγος, αλλά πιστεύω ότι αν απενεργοποιηθεί η «έδρα της ψυχής» (η επίφυση), αποσυνδέεται η σύνδεσή μας με το Θείον και με την πνευματικότητα και μετατρεπόμαστε σε έναν δούλο των μυστικών οργανώσεων, των σκιωδών οργανώσεων και του κόσμου των εταιρικών κολοσσών που έχει εμμονή με τον έλεγχο.

Θα κλείσω το άρθρο μου με την εξής ρήση:

“Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή το ακούστε. Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή αρθρώνεται σε λόγο ή φημολογείται από πολλούς. Μην πιστεύετε σε άτι επειδή είναι γραμμένο σε θρησκευτικά βιβλία. Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή θεωρείτε τους δασκάλους και τους πρεσβύτερους έγκριτους. Μην πιστεύετε σε παραδόσεις επειδή έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Να πιστεύετε μετά από παρατήρηση και ανάλυση, και όταν διαπιστώσετε ότι κάτι συμβαδίζει με τη λογική και προάγει το καλό και το όφελος για όλους. Τότε ναι, δεχτείτε το, και σταθείτε αντάξιοι σαυτό..”
- :Bούδας

************


Τέλος, παραθέτω (μεταφρασμένο) ένα διαφωτιστικό κομμάτι που μου είχε στείλει  πέρσι τον Αύγουστο ένας Άγγλος φίλος


Αν κάποιος που με διαβάζει εκδηλώνει συμπτώματα σαν της γρίππης, ή κρυολογήματος, η πονοκεφάλους, ή έχει ναυτίες, ή τάση προς έμετο, αυτό οφείλεται στην επίδραση των αλλαγών στις δονήσεις και οι εργάτες του φωτός είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι σε αυτό. Το DNA μας ενεργοποιείται με φως. Αυτό σημαίνει πως προκύπτει η μετάβαση από κύτταρα άνθρακα, σε κυτταρα κρυσταλλικά.

Και θα εκδηλωθούν πολλά συμπτώματα της σωματικής ενεργοποίησης του φωτός, αλλά αυτό είναι σταθμός στην εξέλιξή μας και πρέπει να το γιορτάζουμε.

Να αφουγγράζεστε το σώμα σας καθώς θα αφυπνίζεται το DNA σας και η διατροφή/υδάτωση, είναι υψίστης σημασίας. Τα ωμά τρόφιμα όπως λαχανικά και μπόλικοι ξηροι καρποί, ωφελούν πολύ.

Αποφεύγετε το νερό της βρύσης, αφού αυτό ασβεστοποιεί την επίφυσή σας και προκαλούνται πονοκέφαλοι. Ο πονοκεφαλος είναι περιβαλλοντικός και μας χτυπάει γιατί το έχουν σχεδιάσει, για να εμποδίσουν την "άνθιση" της επίφυσής σας. 'Οταν αυτή ασβεστοποιείται, εκδηλώνει πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Το νερο της βρυσης είναι γεμάτο κατασταλτικά για να εμποδίσουν την επίφυσή σας να ανοίξει, διότι αυτό θα ήταν εφιάλτης για την ελίτ. Οπότε μας δηλητηριάζουν. Μπορουμε να το περιορίσουμε δυναμικά αυτό, μέχρι να εξαλειφθεί εντελώς.

Κοιτάξτε μέσα στον βραστήρα σας και θα δείτε πως είναι η επίφυσή σας σε κατάσταση ασβεστοποίησης.

Μπορείτε να ευλογείτε το νερό σας με λόγια ανυστερόβουλης αγάπης. Το νερό ανταποκρίνεται στις προθέσεις, είτε καλές είτε κακές. Κοιτάξτε τα πειράματα (κατά)ψυξης του νερού στο youtube, για να έχετε πιο ξεκάθαρη ανάλυση για το πώς το νερό είναι ζωτικό και η κατάστασή του είναι επισης ζωτικής σημασίας. 


Εγώ έχω αμέθυστο κρύσταλλο στα μπουκάλια μου με νερό και ο αμέθυστος κρύσταλος δέχεται κώδικα ευλογίας με το ηλιακό φως και την ανυστερόβουλη αγάπη.

Οι κρεατοφάγοι θα ταλαιπωρηθουν, γιατι η ενεργεια του κυματος φωτος εντείνεται και εκδηλώνεται στο σώμα μας, οπότε το κρέας είναι ακατάλληλο...

Τα σφαγιασμένα ζώα ξέρουν ότι τα παχαίνουν για τη σφαγη και ζουν μέσα στον ΦΟΒΟ. Γιατί να καταναλώσετε αυτον τον φόβο; Ειναι παράλογο να συνεχισετε να το κάνετε αυτό στο σώμα σας. Γι'αυτό ειδικά το κόκκινο κρέας προκαλεί και καρκίνους. Ο καρκινος είναι δυσλειτουργία στο σώμα και βασίζεται στον φόβο.

Αν δεν βασίζεται στον φόβο, ειναι περιβαλλοντικός και αυτό σχετίζεται με το στρές. Η φτώχεια είναι περιβαλλοντικό συλλογικό στρες. Είμαστε θύματα πολλων άλλων εκδηλώσεων περιβαλλοντικής κακοποίησης. 'Ολα αυτά θ'αλλάξουν σύντομα.

Το κύμα φωτός φέρνει ίαση και πρέπει να θυμόμαστε ότι με την ίαση έρχεται και κάποιος πόνος, είτε συναισθηματικός είτε σωματικός... όλα αυτά οφείλονται σε αιώνες συστηματικής κακοποίησης και στην εσκεμμένη αποβλάκωση του πληθυσμού. Αλλά πρέπει να το περάσετε για να το ξεπεράσετε και αυτό συμβαίνει τώρα.


*************

Σχόλια

 1. πολυ ωραιο το θεμα σας,αλλα πως μπορουμε να ενεργοποιησουμε την επιφυση μας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατ'αρχάς βεβαιωνόμαστε πως δεν προσλαμβάνουμε φθόριο... Επίσης δίνει κάποιες συμβουλές το τελευταίο άρθρο. Από εκεί και πέρα, ο καθένας περπατάει στο μονοπάτι του με τον δικό του τρόπο.

   Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο :)

   Διαγραφή
 2. Φθοριο περιεχεται κατα κορον σε ολες τις οδοντοδρεμες του εμποριου.Διαβαζετε
  παντα τι περιεχουν στις συσκευασιες (αν κι αυτο δεν ειναι κατατοπιστικο,γιατι
  μπορει οι βιομηχανιες να το εχουν παραλειψει εσκεμμενα!!) και αναζητηστε εναλλα
  κτικες συνταγες στο διαδικτυο πως να φτιαξεται την δικη σας οδοντοδρεμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστότατα τα λες. Μόνο που φοβάμαι πως και να το αποφύγουμε από τις οδοντόκρεμες, δεν θα το αποφύγουμε απ'το νερό, που έχουν ήδη ξεπουλήσει και αν δεν έχει αρχίσει ήδη να φθοριώνεται, αυτό θα γίνει σύντομα.Η σειρα "Αφανείς Επιθέσεις" που έχω κάνειτο 2010 με τον επιφανή νευροχειρούργο Δρα. Ράσελ Μπλέιλοκ, αναφέρεται εκτενώς στη φθορίωση αλλά και στα εμβόλια και στην κοινωνική μηχανική. Ξεκινάει απο εδώ http://www.youtube.com/watch?v=tSZnUkvv2e4 και μετά ακολουθείτε τα video responses

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  3. Φίλτρα αντίστροφης όσμωσης υπάρχουν στην αγορά και καλό θα ήταν να τοποθετήσουμε όλοι ένα στο σπίτι μας.Θα βρείτε πολλά στο internet.Απλά βεβαιωθείτε ότι στις προδιαγραφές αυτού που θα αγοράσετε,συμπεριλαμβάνετε και το φιλτράρισμα του φθορίου.

   Διαγραφή
 3. ...Ε! ρέ ΚΟΡΟΙΔΑ πού έχει ό Διάβολος!!!
  ό Ανθρωπος ανεβαίνει επίπεδο,ΜΟΝΟ μέ τήν ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ή οποία κατά τήν Ορθόδοξη Θεολογία είναι ή δυσκολότερη εργασία,αλλά ό άνθρωπος πού ψάχνει πάντα τήν "βαβέλ" στήν δική του "αυτοφώτιση",θάναι ένας ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΔΑΜ,ένας ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ καί ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν το δύσκολο μονοπάτι προς την κορυφή, ο μόνος που ΔΕΝ προχωράει είναι εκείνος που συνεχώς χασομεράει για να πείσει τους άλλους ότι ακολουθούν λάθος μονοπάτι.

   Διαγραφή
  2. Σω στή η λογική σου Γιώργη. Οι "δάσκαλοι" και οι "ιεροκήρυκες", καλά θα κάνουν να κοιτάξουν τη δική τους πνευματική πορεία-ανέλιξη και να αφήσουν τους άλλους να επιλέξουν το μονοπάτι που θα πάρουν. Αυτή είναι ΑΤΟΜΙΚΗ επιλογή που δεν χρήζει υποδείξεων, παρεμβάσεων ή επεμβάσεων.

   Διαγραφή
  3. καλα περιμενε με προσευχη να πας οπως κ οι εκατομυρια προηγουμενοι...κρατα κ ενα σταυρο στο χερι κ συνεχισε να περιμενεις...το εχεις αναγκη αμαρτωλε,σορρυ κιολας αλλα η θρησκεια κανει καλο μονο σε αυτους που την χρησιμοποιουν για να χειραγωγουν τους αμορφωτους πιστους της....

   Διαγραφή
 4. ΡΕ ΣΥ ΑΜΑΡΤΩΛΕ ....ΔΕ ΜΑΣ ΓΑΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Η ΡΙΖΑ....ΔΑΥΙΔ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.... ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ .... ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΗΣ ....ΦΩΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡ.... ΜΕ ΤΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ", ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΣΑΡΩΣΕ ΕΠΙ 4 ΑΙΩΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΚΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ...25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΟΣΙΡΙΣ, Ο ΚΡΙΣΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ 450 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ! Α... ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ...ΠΑΓΓΑΡΙ ΜΕ ΤΑ 5 ΤΡΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΨΗΛΟΣ!
   ΦΙΛΕ ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!

   Διαγραφή
  2. ευγε μητσε....σωστος κ σε δεκα γραμμες....

   Διαγραφή
 5. Μερικοι τροποι αποασβεστοποιησης αναφερωνται εδω....>https://www.facebook.com/notes/%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80/%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83/309447759150576

  Απο εκει και περα σε συνδοιασμο με την προσευχη - βοηθεια του Χριστου οντος ο Ανθρωπος γινετε "μικρος θεος"...

  Καλη αναζητηση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ηλιοθεαση….!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το άρθρο του καθηγητή ιατρικής, επιδημιολογίας Ι. Ιωαννίδη από το Παν/μιο Stanford

ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ 1