Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

E, λοιπόν υπάρχει και ιντερνετικός θεός...

Μετά την παράλογη και αναίτια ποινή που δέχτηκα από το youtube (όπως την ανέφερα εδώ http://ideografhmata.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5933.html ) και αφού αποτάνθηκα στον partner μου, έγινε επίσημη αναφορά και εντονότατη διαμαρτυρία για την συγκεκριμένη "ποινή" που μόνο ως παράνοια μπορούσε να αιτιολογηθεί, και το πρόβλημα λύθηκε εν μία νυκτί, όπως άλλωστε και δημιουργήθηκε εν μία νυκτί.  Σήμερα το πρωί πήγα στο κανάλι μου και διαπίσστωσα ότι η σήμανση age restriction που είχε μπει σε ΟΛΑ τα βίντεο που είχα αναρτήσει, είχε αφαιρεθεί.

Η διαχείριση του ΥΤ απέδωσε αυτό που έγινε σε bug του συστήματος... Ναι, ήταν όντως bug... Ήταν το bug  της δουλειάς που κάνω στο διαδίκτυο, ένα bug που είχε χωθεί στο ρουθούνι (ή και στα οπίσθια) κάποιων... αυτών που βρίσκουν  την πληροφόρηση που μεταδίδω  πολύ ενοχλητική και εν δυνάμει εμπόδιο στη διεκπεραίωση της ατζέντας τους... 

Επειδή όμως στο νετ, εκτός από τον θεό που αποκαθιστά το δίκιο, υπάρχει πάντα και ο διάβολος που κάνει πάρτι όταν δημιουργεί στραβές, θα συνεχίσω να ανεβάζω το υλικό μου σε αυτό το μπλογκ, για να υπάρχει ακόμα και αν τους πιάσει η επόμενη παράνοια, που θα'ναι να ρίξουν το κανάλι μου, πάλι χωρίς το αίτιο της παραβίασης των κανόνων...(αφού παραβίαση ΔΕΝ μπορούν να βρουν)

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με παρακολουθούν εδώ και χρόνια, που στήριξαν κάθε μου προσπάθεια και που εξακολουθούν να "είναι εκεί" για τη vasoula2908.

Να είστε όλοι καλά και να πορεύεστε με Φως, Αγάπη και σταθερή στάση ενάντια στη φαυλότητα
και το σκοτάδι.

V

1 σχόλιο:

  1. οποιος λέγει την αλήθεια το Θεο έχει για βοήθεια...
    Βασούλα είμαστε μαζί σου !!! και είμαστε χιλιάδες... συνέχισε να τους πολεμάς με τα όπλα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή