Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Παράξενα πράγματα...

Βλέπω όνειρα περίεργα, αλλά με πιο αληθινή αίσθηση. Δεν θυμάμαι πολλά μετά το ξύπνημα,
αλλά θυμάμαι πως δεν είναι εφιάλτες. Συχνά έχω και μια καλή αίσθηση γι'αυτά. Τα νιώθω πιο αληθινά και λιγότερο ονειρικά. Λες και πάει να ενωθεί η 4η διάσταση με τη δική μας ένα πράμα.
Τις τελευταίες 3 μέρες ξυπνάω πολύ συχνά χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αλλά ενώ δεν κοιμάμαι καλά,
δεν νιώθω κούραση στη διάρκεια της ημέρας.
Νιώθω σα να γίνεται τεράστιος πόλεμος  μεταξύ δύο δυνάμεων πάνω απ'τα κεφάλια μας και δεν τον βλέπουμε... Δε νιώθω φόβο, αλλά σίγουρα νιώθω περίεργα.
Αναζητώντας πιθανές εξηγήσεις, έπεσα σε τόπο που πολλοί περνάνε τις ιδιες φάσεις.
Τις αποδίδουν κατά κύριο λόγο στην σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει σε λιγότερο από 48 ώρες πια,
και στον μεγάλο σταυρο...
Δεν ξέρω αν ισχύει, ξέρω πως νιώθω περίεργα. Όχι άσχημα, όχι τρελά κεφάτα,
απλά περίεργα...

3 σχόλια:

 1. ακριβως αυτο ενιωθα και εγω .... χωρις πολλες φορες να θυμαμαι τα ονειρα σχεδον καθολου αλλα παντα καποιο χαρακτηριστικο γεγονος του ονειρου εμενε στο μυαλο μου..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ
  ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ Κ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΒΕΙ Η Σ-ΕΛΗΝΙ.
  ΚΑΝΤΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.
  ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητή Βασούλα
  Τα 50+ στα οποία κινείσαι, είναι μία «περίεργη» ηλικία για όλους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα δε για τις γυναίκες. Γνώμη μου είναι, χωρίς κατά καμία έννοια να έχω κάποια ιδιαίτερη γνώση, παρά μόνον κάποια μικρή εμπειρία, ότι όλ’ αυτά τα «περίεργα» που σου συμβαίνουν, ή εν πάσει περιπτώσει, αισθάνεσαι ότι σου συμβαίνουν, καλό θα ήταν να τα δεις, εκτός των άλλων, και από μια καθαρά βιολογική οπτική. Αυτά έχω να σου πω για τα «περίεργα».
  Τώρα, είναι γνωστό και σε μένα, αλλά νομίζω και σε πολλούς άλλους, ότι είσαι ένα αξιόλογο άτομο και μια ασυμβίβαστη μαχήτρια. Νομίζω όμως ότι μια τάση, ή για να μη σε αδικήσω, θα έλεγα μια τασούλα, για τα μεταφυσικά την έχεις, η οποία είναι αρκετά διακριτή, έστω κι αν συνήθως όταν την εκφράζεις, την καλύπτεις, ασυναίσθητα μάλλον, με ένα ποιητικοσυναισθηματικό μανδύα. Αφορμή (και όχι αιτία), για το σχόλιό μου αυτό αποτέλεσε η φράση σου, «Λες και πάει να ενωθεί η 4η διάσταση με τη δική μας ένα πράμα».
  Οι ειδικοί επιστήμονες για το θέμα της υφής και της φύσεως του σύμπαντος, δέχονται σήμερα ότι το σύμπαν είναι τουλάχιστον τετραδιάστατο, αλλά αυτό μπορεί ν’ αποδειχθεί μόνον με μαθηματικό τρόπο, αποκλειομένου κάθε άλλου τρόπου και αυτό γιατί για να δημιουργηθεί η εικόνα μιάς νέας διάστασης, από μια μικρότερή της και για να είναι αυτή η εικόνα αντιληπτή από ένα παρατηρητή, βρισκόμενο σε μεγαλύτερη διάσταση απ’ αυτή που θα δημιουργηθεί, θα πρέπει ο κλώνος της μικρότερης διάστασης, να μετακινηθεί κάθετα προς αυτή, πράγμα που εκτός των άλλων, σημαίνει ότι η κάθε διάσταση, αναγκαστικά εμπεριέχει τις μικρότερες προς αυτή διαστάσεις, άρα είναι ήδη «ενωμένη» με αυτές.
  Με βάση τον κανόνα της κάθετης « προς εαυτόν» κίνησης και τη φύση των αισθήσεών μας, μας επιτρέπεται να κατανοούμε και να αντιλαμβανόμαστε όλες τις διαστάσεις και κυρίως τον τρόπο δημιουργίας τους, μέχρι την τρίτη. Η κατανόηση και η φύση της τέταρτης απαιτεί ειδικά ανώτατα μαθηματικά και με κανένα άλλο τρόπο δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από εμάς …. Κώστας Κωνσταντίνου
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή