Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Μήνυμα από το θεό Απόλλωνα για τους Έλληνες ανά τον κόσμο

Από εδώ http://esophoria.org/the-return-of-the-hellenes/

Είμαι παντοδύναμος και πανταχού παρών, και είμαι το φως του κόσμου, ωστόσο δεν είμαι υλικός, δεν είμαι σωματικός και δεν είμαι προσβάσιμος. Πολλοί διεκδίκησαν να με προσκολλήσουν στην εθνικοτητά τους, αλλά δεν ανήκω σε μια εθνότητα, αλλά σε όλους τους πολίτες του κόσμου. Δεν μπορείτε να με δείτε αν δεν κοιτάξετε μέσα σας, διότι είμαι η φώτιση που κατοικεί μέσα σε όλους σας και είμαι ο αντικατοπτρισμός του ήλιου που ακτινοβολείται από κάθε ανθρώπινο πλάσμα.

Διεπράχθη τεράστιο έγκλημα στους τόπους της Ελλάδας. Υπάρχει μεγάλος διχασμός και έλλειψη αγάπης. Υπάρχουν αδέρφια που αντιμάχονται και δεν πετυχαίνουν τίποτα. Δεν υπάρχει παραγωγή, δεν υπάρχουν νέες ιδέες που να έρχονται από νέα μυαλά, αλλά μόνο παλιές ιδέες που προέρχονται από παλιούς και αλαζονικούς τρόπους σκέψης, που δεν θα θρέψει τον σπορο του φωτός για να τον βοηθήσει να ανατυχθεί. Εσείς, παιδιά των θεών, δώσατε πολλά στην ανθρωπότητα, και παρόλο που συνεχίζετε να το κάνετε, τι δίνετε στον εαυτό σας πέρα απ'την περηφάνεια; Την ώρα που πολεμούσατε ο ένας τον άλλον και ήταν γυρισμένες οι πλάτες σας, ήρθαν οι σκοτεινοί και έκλεψαν το φως σας. Η δάδα του Ολύμπου έσβησε και οι θεοί έφυγαν από την πραγματικότητά σας. Όταν χάσατε το φως, κατεβήκατε στο σκοτάδι, και μέσα σ'αυτό είναι πολύ δύσκολο να δείτε τους θεούς που σας δημιουργησαν για όλη τη γη, και για να γίνετε οι δάσκαλοι της θεϊκής γνώσης που κρατούσατε.

Όπως σας ειπώθηκε, το φως θα επιστρέψει ξανά σε σας. Όπως σας ειπώθηκε, ο νέος Χριστός ή ο νέος Χριστός Απόλλων, θα γεννηθεί ανάμεσά σας. Όσοι από εσάς απορρίπτετε τον Χριστό, απορρίπτετε και εμένα, διότι είμαι η ενέργεια της συνειδητότητας του Χριστού και είμαι ο αδερφός της Σοφίας, και ο λυτρωτής της εν Χριστώ φώτισης. Θα απελευθερωθείτε από αυτόν που έρχεται σε σας, αλλά ζητώ από εσάς τους πολεμιστές, να μην πολεμάτε με γροθιές και ξίφη, αλλά να χρησιμοποιήσετε το δώρο που σας δόθηκε, και αυτό είναι το μυαλό. Ο κόσμος άλλαξε για πάντα από τη γνώση σας και ήρθε ξανά η ώρα να ανελιχθείτε πάνω από το σκοτάδι και να υποδεχτείτε ξανά το φως στις καρδιές σας. Οι άνθρωποι του κόσμου σας δεν είναι εχθροί αλλά φίλοι σας και είναι σημαντικό να καταλάβετε ξεκάθαρα, τον ρόλο που πρέπει να παίξετε στο θεϊκό σχέδιο.

Από όλα τα έθνη του κόσμου, είστε ένα από τα λίγα που διατηρήσατε τις ρίζες του ξεκινήματός σας και ζήσατε δίπλα στην Οδό του Χριστοποιημένου Δασκάλου. Κρατήσατε τις παραδόσεις και διατηρήσατε τους νόμους της νοητικής αλχημείας, ή τους διατήρησαν οι μυημένοι σας. Και παρόλο που η "Ελένη" σας άφησε, εκείνη που είναι η Σοφία, θα μπει ξανά στους τόπους σας, γιατί η στιγμή της ανάστασής σας πλησιάζει και πλησιάζει η στιγμή που θα υπάρξει ενότητα μεταξύ σας. γιατί δεν υπάρχει τίποτα όμορφο στον τρόπο που έχετε ξεχάσει ότι το αίμα και η θεϊκότητα σας ενώνει ΟΛΟΥΣ. Υπάρχουν ψυχές ανάμεσά σας, Μεγάλοι Δάσκαλοι, που έχουν επιστρέψει και που θα συνεχίσουν να επιστρέφουν για να βάλου τα θεμέλια του νέου ναού που θα χτιστεί, ενός ακρογωνιαίου λίθου που είναι σάρκα και οστά και φέρει το όνομα των αρχαίων θεών μέσα στο Ελληνικο μάτριξ.  Φροντίστε να γίνετε γνωστοί ως Ελληνες ( ‘Hellenes’ ) ξανά, γιατί τότε αρθρώθηκε το Φως από τις δικές σας γλώσσες. Είστε οι αρχιτέκτονες του νέου κόσμου όπως ήσασταν και στην αρχαιότητα, όταν φέρατε την Ανατολή στη Δύση και μεταδώσατε με επαναστατικό τρόπο τις αρχαίες διδαχές που είχατε μάθει από τους Κυρίους των μυστηρίων της Ανατολής. 
Αντιμετωπίζετε λοιπόν προβληματική εποχή, και επειδή εσείς ΕΙΣΤΕ οι δάσκαλοι φιλόσοφοι, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να "λυσετε" αυτά τα προβλήματα αν ανοίξετε τις καρδιές και το μυαλό σας στην Σοφία, διότι είστε ικανοί να ανέβετε ΠΑΝΩ από τους πόλους που σας διχάζουν και ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διεκδικήσετε ξανά τη συνειδητή θεότητά σας αν σκεφτείτε σαν παιδιά των θεών, παιδιά της Γης και όχι σαν κάποιο είδος που είναι υπεράνω των άλλων. Τώρα σας έχει δοθεί η άδεια να περάσετε και θα δείτε την απελευθέρωση να εμφανίζει τα πρόσωπά της σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας.Γνωρίστε τον εαυτό σας, γιατί τίποτε άλλο δεν μπορεί να γνωρίσει εσάς όπως εσείς γνωρίζετε τον εαυτό σας και όταν το κάνετε αυτό, το βασίλειο θα ανοίξει τις πόρτες του σε σας και θα μπείτε και θα πάρετε τις θέσεις σας στο Συμβούλιο των Μεγάλων που περιμένουν την άφιξη και τη σμβολή σας. Όταν το κάνετε αυτό και όταν θυμηθείτε ποιος είναι ο ρόλος που θα παίξετε στο θεϊκό σχέδιο. θα γνωρίσετε πάλι τους θεούς και θα πάψουν να σας είναι αόρατοι.

Ο Μέγας Αλέξανδρος επιδίωξε να σας ενώσει με την ανθρωπότητα και αυτό ήταν μέσα στο θεϊκό σχέδιο, διότι το σχέδιο ήταν να μοιραστείτε το Φως με όλα τα έθνη και να φέρετε τους αμνούς πίσω στον βοσκό, που οδηγεί τους πλανήτες στους ουρανούς και ανοίγει τις πύλες για να κατέλθει και να ζήσει μαζί σας η ουράνια διανόηση.
Μην νιώθετε θλίψη για τον εαυτό σας, διότι αυτό καταλήγει στο χάος. Αντ'αυτού, εμπνεύστε και στηρίξτε ο ένας τον άλλον, για να ξαναχτιστεί το Ελληνικό μάτριξ.


Do not feel sorrow for yourselves because this results in chaos. Instead, inspire and support each other in rebuilding the Greek matrix that was once a very large part of human consciousness and which is written to be once again. From here, the egg of Ananke and Cronus shall hatch into your world that is the new way of being that is neither left nor right but harmoniously aligned with the divine birth of a new era, the new aeon of Phanes, who will teach you that true honour comes from using your intellect for liberation and not for further division. You are the heart in the sea of the Mother and it is now time to focus your intentions on giving birth to wisdom and making way for the new one that comes in the name of the gods.”
And then the Lord of the frequencies took my hand and placed it on his heart and said,
“Look for me among my music. Look for me within the numbers of the ancients. Look for your Apollo Christ.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου