Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

Σιωνικός έλεγχος του νου

Ενα 10λεπτο πολύ περιεκτικό και με στοιχεία και αλήθειες.
 Ελπίζω να μην ξεχνάτε να τα κοινοποιείτε αυτά...
 πρέπει  να συνειδητοποιεί ο κόσμος τι παίζει, γιατί όταν
 αυτή η ΓΝΩΣΗ και κυρίως η ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΕΝΤΥΠΩΘΕΙ
 ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ
 ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ...
ΟΤΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ 
Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ 
κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την προστασία μας
και για τα λογικά μας

Μην ξεχνάτε ότι δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα
αν δεν το επιτρέψουμε εμείς.
Συνεπώς, μαθαίνουμε, συνειδητοποιούμε, σηκώνουμε
(νοητές) "ασπίδες" και αποκρούουμε τις άνομες
συχνότητες που μας εκπέμπουν οι αποκτηνωμένοι. 

Επίσης μην ξεχνάτε ότι υπαρχουν φωτεινές οντοτητες στο πνευματικο βασίλειο που μας προστατεύουν, αρκει να το ζητησουμε.  Απλά ζητείστε το (με προσευχή) από την οντοτητα που πιστεύετε και αγαπάτε...Αν δεν έχετε τέτοια, απλά ζητείστε το από τους φύλακες-προστάτες και αυτοί θα παρέμβουν.  

16 σχόλια:

 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ "φωτεινές οντότητες" ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e ... ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (Β΄ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ (ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ… http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

  "ΕΜΕΙΣ" ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: "Η αληθινή ορθόδοξη Εκκλησία είναι το Θεανθώπινο Σώμα του Χριστού, ο κλήρος και ο πιστός λαός, με Κεφαλή τον Αναστημένο Θεάνθρωπο Χριστό". ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ;

  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ… ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ, Β΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ) ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://dai.ly/x7p8r7u ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ...

  ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΟΝΟΓΕΝΟΥΣ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, «ἥτις ἐστὶν ἐκκλησία Θεοῦ ζῶντος, στῦλος καὶ ἑδραίωμα τῆς ἀληθείας» (Α' Τιμ. 3:15). ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ 4:15 «ἀληθεύοντες δὲ ἐν ἀγάπῃ». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: "ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΕΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ".
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΤΘ. 10, στίχοι 32-33, "Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς".

  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΣ: 30 "ἐγὼ καὶ ὁ πατὴρ ἕν ἐσμεν". ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Κατά Ματθαίον, Κεφάλαιο 16, στίχος 24: "Τότε ὁ Ἰησοῦς εἶπεν τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ· Εἴ τις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι". ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α' ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΣ: 5 «εἷς γὰρ Θεός, εἷς καὶ μεσίτης Θεοῦ καὶ ἀνθρώπων, ἄνθρωπος Χριστὸς Ἰησοῦς». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΣ: 6 «λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ...

  Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ. Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΧΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ.

  ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ; ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ;


  ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ https://youtu.be/vdx11IBJrc8 ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ") ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ, Γαλ. Κεφ. 1, στίχος 8 «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω», ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

  "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)".
  Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος 1. «Ει τις δόγμα έχει διεστραμμένον, φεύγε αυτόν και παραιτήσαι, μη πειθού, μη μόνον άνθρωπος αν η, αλλά καν άνθρωπος εξ ουρανού κατιών (=κατεβή). Είπου (=οπουδήποτε) την ευσέβειαν παραβλεπτόμενην ιδοίς, μη προτίμα την ομόνοιαν της αληθείας, αλλ’ ίστατο γενναίος έως θανάτου, την αλήθεια μηδαμού προδιδούς, προσέχετε, ίνα μηδέν νόμον δόγμα το της αγάπης προσχήματι παραδέχεσθε Δέος (φόβος) μη τις παραφθαρή υπό της των αιρετικών αγάπης» (ΕΠΕ 25, 370).

  («Οι θεοί των εθνών δαιμόνια», Ψαλμ. 95,5).

  Ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής
  «Ο Θεός εκλεξάμενος, εξήγειρεν Αποστόλους, και Προφήτας, και Διδασκάλους, προς τον καταρτισμόν των αγίων. Ο δε διάβολος, ψευδαποστόλους και ψευδοπροφήτας, και ψευδοδιδασκάλους κατά της ευσεβείας εκλεξάμενος εξήγειρεν, ώστε τον παλαιόν πολεμηθήναι νόμον και τον ευαγγελικόν. Ψευδαποστόλους δε, και ψευδοπροφήτας και ψευδοδιδασκάλους μόνους νοώ τους αιρετικούς. ων οι λόγοι και οι λογισμοί διεστραμμένοι εισίν. Ώσπερ ουν ο τους αληθείς Αποστόλους και Προφήτας, και Διδασκάλους δεχόμενος, Θεόν δέχεται. ούτως και ο τους ψευδαποστόλους, και ψευδοπροφήτας, και ψευδοδιδασκάλους δεχόμενος, τον διάβολον δέχεται» (βλ. Μαξίμου Ομολογητού, Περί των πραχθέντων εν τη πρώτη αυτού εξορία, ήτοι εν Βιζύη, παρ.Ι΄, P.G. 90, 144D – 145A).

  Μέγας Αθανάσιος
  «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
  «Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.

  Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;" (Λουκ. 18, 8).


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σεβαστές οι πεποιθήσεις σου, αλλά είναι λάθος κατά την
   ταπεινή μου άποψη, ειδικά σε ένα τέτοιο θέμα άσχετο
   με αυτά που έθεσες, να γίνεται κατήχηση.
   Εδώ δεν θα'πρεπε να κάνουμε θρησκευτικά αγαπητέ Ευστάθιε.
   Θα'πρεπε να μελετούμε τον εχθρό, να τον γνωρίσουμε
   για να μπορέσουμε να τον αντιπαλέψουμε αποτελεσματικά.

   Διαγραφή
  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ... ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://dai.ly/x7p8r7u ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ 666 http://www.freevolition.gr/666.htm .

   ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

   Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://dai.ly/x7p8r7u ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ "φωτεινές οντότητες" ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...

   ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ.

   Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ.

   ΥΓ. ΑΝ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΤΟΠΟ" ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ… ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ…

   Διαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν μισώ την αλήθεια του Χριστού, όπως δεν μισώ την αλήθεια
  και άλλων γιγάντων του πνευματος...(Σωκράτης, Αριστοτελης, Πλατων κλπ)
  Απλά δε θεωρώ ότι τα ιερατεία, οι θρησκείες
  και οι Εκκλησίες, έχουν τα "αποκλειστικά δικαιώματα"...Στο βαθμό που είμαι ένθεη
  μεν, άθρησκη δε, θα μου επιτρέψεις να μην θεωρώ πως ο θρησκευτικός
  δογματισμός, δημιουργηθείς από τα ιερατεία, (και όχι μόνον) ένας δογματισμός
  που μόνο θεόπνευστος δεν είναι, φέρει αυτούσια την αληθεια του Χριστού πλέον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και οχι, δεν είμαι δήθεν όταν μιλώ για ελευθερία έκφρασης.
  Εγώ όταν το λέω αυτό, το εννοώ.
  Γι'αυτο και δεν θα διαγράψω ποτέ σχόλιο επειδή έχω επιμέρους
  ή συνολική διαφωνία επ'αυτού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κι επειδή με προκαλεις, θα σου επισημάνω ότι μίλησες
  μεν για την Αλήθεια του Χριστού, αλλά δεν στήριξες αυτό
  που είπες με τον λόγο του ίδιου του Χριστού.
  Επικαλέστηκες Χρυσοστόμους, Μάξιμους, Αθανάσιους...
  Εγώ λοιπόν θα επικαλεστώ τον ίδιο τον Χριστό ο οποίος
  απευθυνόμενος στους σανχεντρίν είπε:
  (ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 8:44) ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ,
  καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν.
  ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ
  οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ
  τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ
  καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.

  Ο Χριστός τα είπε αυτά, όχι εγώ.

  Αναφερόταν φυσικά στον θεό των ιουδαίων, τον γιαχβέ.
  Ο ίδιος ουδέποτε αποκάλεσε τον γιαχβέ θεό.

  ΩΣΤΟΣΟ:
  Παρά την σαφέστατη θέση του επ'αυτού,
  το ελληνορθόδοξο δόγμα, όπως και όλα τα άλλα
  δόγματα άλλωστε, συμπεριέλαβαν την Π.Δ.
  (που δοξάζει τον γιαχβέ τον οποίο ο Χριστός
  ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ) στο θρήσκευμα.
  Και θέλετε να μου πείτε α/ ότι αυτή η άθλια
  συνένωση παλαιάς και καινής διαθήκης, αποτελεί
  το ΧΡΙΣΤιανικό θρησκευμα; Σε καμία περίπτωση
  αφού αψηφά και αγνοεί το Λόγο του Χριστού και
  κάνει του κεφαλιού του.
  β/ότι αυτοί οι σπουδαιόι "άγιοι πατέρες"
  που αποφάσισαν να συμπεριλαμβάνεται και το
  θρήσκευμα των ιουδαίων στο χριστιανικό,
  γνωρίζουν και επικοινωνούν την αλήθεια του Χριστού;
  Δε θα το έλεγα. Δυστυχώς η αλήθεια του
  διαστρευλώνεται μ'αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ (ΠΙΣΤΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ) ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ:
   ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ") ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ, Γαλ. Κεφ. 1, στίχος 8 «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω», ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

   ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ "(ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 8:44) ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν.
   ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ
   οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ
   τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ
   καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ" ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ (ΓΙΑΧΒΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΥΡΙΟΣ, Ο ΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ)…
   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ (ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΗ).

   ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ («Οι θεοί των εθνών δαιμόνια», Ψαλμ. 95,5) ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ (ΑΝΑ)ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦ. 27, στιχ. 25: "πᾶς ὁ λαὸς εἶπε· Τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ' ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἡμῶν") ΟΠΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

   ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ... ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΡΕΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ, Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ...
   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

   Διαγραφή
  2. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...

   "Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΠΙΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ) ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ".
   Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΓΕΝΟΥΣ ΥΙΟΥ ΤΟΥ (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ "ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ", "ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ", ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΗ) ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ) ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·».

   ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΣ: 30 "ἐγὼ καὶ ὁ πατὴρ ἕν ἐσμεν". ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Κατά Ματθαίον, Κεφάλαιο 16, στίχος 24: "Τότε ὁ Ἰησοῦς εἶπεν τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ· Εἴ τις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι".
   ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α' ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΣ: 5 «εἷς γὰρ Θεός, εἷς καὶ μεσίτης Θεοῦ καὶ ἀνθρώπων, ἄνθρωπος Χριστὸς Ἰησοῦς».
   ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΣ: 6 «λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ». ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ. («Οι θεοί των εθνών δαιμόνια», Ψαλμ. 95,5)…
   … http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

   Διαγραφή
  3. ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ...και μια που ανέφερες ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ... ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΞΟΑΝΑ...

   Διαγραφή
  4. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΓΙΑΧΒΕ- ΙΕΧΩΒΑΣ» ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΘΕΟΣ", ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ προσωνυμία του Θεού στην Π. Διαθήκη ΕΙΝΑΙ Ο «ΣΑΒΑΩΘ», ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ:

   Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΑΥΙΔ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ.

   ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ (ΚΑΤΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ "ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ" ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ... ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ: Νεεμ. 9:26 "Καὶ ἠπείθησαν καὶ ἐπανεστάτησαν ἐναντίον σου, καὶ ἔρριψαν τὸν νόμον σου ὀπίσω τῶν νώτων αὑτῶν, καὶ τοὺς προφήτας σου ἐφόνευσαν, οἵτινες διεμαρτύροντο ἐναντίον αὐτῶν διὰ νὰ ἐπιστρέψωσιν αὐτοὺς πρὸς σέ, καὶ ἔπραξαν μεγάλους παροργισμούς".

   Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ; ΤΙΝΟΣ ΥΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΤΕ: ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΑΥΙΔ (λέγει με την φώτιση του Αγίου Πνεύματος του Θεού στον Ψαλ. 110:1 [Ψαλμὸς τοῦ Δαυίδ.] "Εἶπεν ὁ Κύριος πρὸς τὸν Κύριόν μου, Κάθου ἐκ δεξιῶν μου, ἑωσοῦ θέσω τοὺς ἐχθροὺς σου ὑποπόδιον τῶν ποδῶν σου".) ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ; ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ.

   ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 22, ΣΤΙΧΟΙ: "41 Συνηγμένων δὲ τῶν Φαρισαίων ἐπηρώτησεν αὐτοὺς ὁ Ἰησοῦς 42 λέγων· Τί ὑμῖν δοκεῖ περὶ τοῦ Χριστοῦ; τίνος υἱός ἐστι; λέγουσιν αὐτῷ· Τοῦ Δαυῒδ. 43 λέγει αὐτοῖς· Πῶς οὖν Δαυῒδ ἐν Πνεύματι Κύριον καλεῖ αὐτὸν λέγων, 44 εἶπεν ὁ Κύριος τῷ Κυρίῳ μου, κάθου ἐκ δεξιῶν μου ἕως ἂν θῶ τοὺς ἐχθρούς σου ὑποπόδιον τῶν ποδῶν σου; 45 εἰ οὖν Δαυῒδ καλεῖ αὐτὸν Κύριον, πῶς υἱὸς αὐτοῦ ἐστι; 46 καὶ οὐδεὶς ἐδύνατο αὐτῷ ἀποκριθῆναι λόγον, οὐδὲ ἐτόλμησέ τις ἀπ' ἐκείνης τῆς ἡμέρας ἐπερωτῆσαι αὐτὸν οὐκέτι".


   ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

   Ψαλ. 110:1 [Ψαλμὸς τοῦ Δαυίδ.] "Εἶπεν ὁ Κύριος πρὸς τὸν Κύριόν μου, Κάθου ἐκ δεξιῶν μου, ἑωσοῦ θέσω τοὺς ἐχθροὺς σου ὑποπόδιον τῶν ποδῶν σου".

   Εβρ. 1:13 "Πρὸς τίνα δὲ τῶν ἀγγέλων εἶπέ ποτε· Κάθου ἐκ δεξιῶν μου, ἑωσοῦ θέσω τοὺς ἐχθροὺς σου ὑποπόδιον τῶν ποδῶν σου;"

   Εβρ. 10:13 "προσμένων τοῦ λοιποῦ ἑωσοῦ τεθῶσιν οἱ ἐχθροὶ αὐτοῦ ὑποπόδιον τῶν ποδῶν αὐτοῦ".

   ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η "ΕΥΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΩΝΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ!! ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ" ΚΑΘΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ... https://www.youtube.com/watch?v=f3DYedUMr18 (ΒΙΝΤΕΟ)

   Διαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΙΕΡΑΤΕΙΟ" ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ:

   ΤΟ "ΠΙΣΤΕΥΩ", ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ... http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

   Οι αληθινοί ορθόδοξοι Χριστιανοί πιστεύουν στην Μια, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού και δεν έχουν Εκκλησιαστική Κοινωνία και δεν συμπροσεύχονται μαζί με τον "αλάθητο" αιρετικό Πάπα, και άλλους αιρετικούς και αλλόπιστους στο Παναιρετικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών του Αντίχριστου, ουτε μνημονεύουν αιρετικούς γιατί είναι Αποτειχισμένοι από την ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, και είναι εντός της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού ακόμα και αν οι οικουμενιστές αρχιερείς των υποτιθέμενων πλέον Ορθοδόξων Εκκλησιών και Πατριαρχείων του νέου και παλαιού ημερολογίου προδίδουν την Μία Αγία Εκκλησία μας σήμερα.

   Είναι αντίχριστοι οι παπικοί, οι προτεστάντες, οι μονοφυσίτες, οι ευαγγελικοί, οι μασόνοι και εκατοντάδες αιρέσεις και αλλόπιστοι όπως οι βουδιστές, οι μουσουλμάνοι, οι σιωνιστές εβραίοι και άλλοι πολλοί που πλέον όλοι μαζί είναι μέλη της Οικουμενικής Πανθρησκείας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Παναιρετικών Εκκλησιών του αντιχρίστου, δηλαδή, όλοι όσοι δεν ανήκουν στην Ορθόδοξη Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού.

   Ορισμένοι κατακρίνουν το Θεό και τον Απόστολο Παύλο για το σκληρό και άδικο δήθεν ανάθεμα, που είναι ο χωρισμός από τον Θεό, για όσους κηρύττουν άλλο από το αληθινό Ευαγγέλιο και ξεχνούν την Σταυρική Θυσία του Μονογενή Υιού του Θεού, Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ, από άπειρη αγάπη για τον Άνθρωπο, για την Σωτηρία της αθάνατης ψυχής μας και για να βιώσουμε την Ανάστασή Του. Ο Χριστός με άπειρη αγάπη συγχωρεί και τους σταυρωτές του πάνω στον Σταυρό γιατί δεν ξέρουν τι πράττουν (Πάτερ, ἄφες αὐτοῖς· οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι. Κατά Λουκαν κεφ. 23 στιχ. 34) και όσοι ζητάμε με ειλικρίνεια συγγνώμη από τον Θεό και τους ανθρώπους, ακόμα και αν τον σταυρώσαμε πάλι τον Χριστό στο πρόσωπο του πλησίον με την σκληρή απάνθρωπη συμπεριφορά μας, μας συγχωρεί ο Θεός.

   Η επιμονή να διαστρεβλώνουμε τον Λόγο του Θεού και την άπειρη Σταυροαναστάσιμη Θυσιαστική Αγάπη του Χριστού από σκληροκαρδία, εθελούσια τύφλωση και πώρωση χωρίς να ζητήσουμε ποτέ συγνώμη δεν θα μας απαλλάξει από την δίκαιη κρίση του Θεού όσο και αν μας αγαπά ο Θεός. Γιατί ο Θεός είναι Αγάπη αλλά είναι και Δίκαιος και όταν δεν δεχόμαστε την Άπειρη Σταυροαναστάσιμη, Θυσιαστική Αγάπη Του από εθελούσια τύφλωση, φθόνο και μίσος τότε δεν μπορούμε να αποφύγουμε την Δίκαιη Κρίση του Θεού.

   Κατά Ιωάννη Κεφ. ΙΔ΄ στίχος 6: "λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ". Σε αυτό το λόγο του ο Χριστός μας λέγει ότι είναι η μόνη αληθινή οδός της Σωτηρίας και της αιώνιας ζωής για να μην ακολουθούμε άλλους διδασκάλους, μύστες, θρησκείες και αιρέσεις που δεν μπορούν να μας οδηγήσουν στον Αληθινό Θεό, καθώς ο Χριστός είναι η μόνη οδός για έλθουμε προς τον Αληθινό Αιώνιο Πατέρα Θεό. Αλλά και από την Παλαιά Διαθήκη γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν άλλοι Θεοί, όλοι οι άλλοι θεοί είναι ψεύτικοι και δαιμονικοί, καθώς στην πρώτη από τις δέκα εντολές ο Θεός μας λέει: Εγώ ειμί ο Κύριος ο Θεός σου, όστις εξήγαγόν σε εξ οίκου δουλείας, ουκ έσονταί σοι Θεοί έτεροι πλην εμού.
   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

   Διαγραφή
  6. Αν μελετήσουμε την Παλαιά Διαθήκη, που γράφτηκε προ Χριστού, θα δούμε ότι όλες οι προφητείες για την έλευση και το έργο του Χριστού επαληθεύονται στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού και στην Καινή Του Διαθήκη. "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ είναι μια εξαιρετική εργασία γιατί όχι μόνο προσφέρει μια αξιόλογη θεολογική ερμηνεία του λόγου του Θεού αλλά και γιατί επισημαίνει (με παραπομπές στο τέλος κάθε σελίδας) πολλές προφητείες των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης για τον Χριστό, τη ζωή, την έλευση, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, την Σταύρωση και Ανάστασή Του που επαληθεύονται στο πρόσωπο του Χριστού στην Καινή Διαθήκη ώστε να αποδεικνύεται η Αλήθεια της Θεόπνευστης Αγίας Γραφής.

   Σωτηρία της αθάνατης ψυχής μας επιτυγχάνεται μόνο δια μέσου της Μίας, Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Ιησού Χριστού και των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας, που καθόρισαν δια του Αγίου Πνεύματος την Αγία Γραφή, γιατί ο Χριστός, ως η ενσάρκωση του προαιώνιου Λόγου του Θεού, Σταυρώθηκε και αναστήθηκε για την Σωτηρία μας και είναι ή μόνη Οδός και η Αλήθεια για την Σωτηρία του Ανθρώπου. Μακριά λοιπόν από αιρετικούς που δεν έχουν Αποστολική διαδοχή και διαστρεβλώνουν τον άγιο Λόγο του Χριστού γιατί δεν δέχονται τα πάμπολλα θαύματα της ορθοδοξίας και τους αγίους Πατέρες της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας μας και τις Οικουμενικές Συνόδους που καθόρισαν δια του Αγίου Πνεύματος τα βιβλία της Αγίας Γραφής και το ορθόδοξο δόγμα μας αλλά και μαρτύρησαν ως ομολογητές της πίστεώς μας από αντίχριστες εξουσίες.

   Όπως του Νέρωνα που έδινε ως τροφή για τα θηρία τους χριστιανούς στις αρένες αλλά με θαυματουργικό τρόπο οι ομολογητές της πίστεως μας λάμβαναν δύναμη από τον Θεό και δεν πρόδιδαν την πίστη τους, ούτε έριχναν λίγο λιβάνι στον Νέρωνα, προτιμώντας να χάσουν την πρόσκαιρη ζωή τους, αλλά να μην χάσουν την αθάνατη ψυχή τους και να μην προδώσουν τον Χριστό.

   Δυστυχώς είναι πολλές οι αιρέσεις του Διεθνούς Σιωνισμού που εντάσσονται πλέον στην Πανθρησκεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών του Αντίχριστου, Παπικοί, προτεστάντες, μονοφυσίτες ακόμη και αλλόπιστοι, διάφορες παραθρησκείες και ψευδοπροφήτες, μασόνοι και μια από τις πιο επικίνδυνες είναι οι Ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά που δεν δέχονται ως μοναδικό Σωτήρα της αθάνατης ψυχής μας τον Μονογενή Υιό του Θεού Ιησού Χριστό, ο οποίος είναι Ομοούσιος και Αχώριστος του Πατρός Θεού και μιλάνε για τον Γιαχβέ=παραφρασμένο Ιεχωβά, που στα εβραϊκά λέγανε τον Θεό όπως λέμε Κύριος και Σαβαώθ...

   Στα εβραϊκά Ιεχωβάς σημαίνει Κύριος ο Θεός. Προφανώς οι ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά ως παραφυάδα των σιωνιστών εβραίων χρησιμοποιούν στην Ελλάδα το εβραϊκό όνομα για τον Θεό γιατί ελέγχονται από τους αντίχριστους Σιωνιστές εβραίους και δεν αποκαλούν με το ελληνικό όνομα τον Θεό. Γιατί οι Αντίχριστοι σιωνιστές ποτέ δεν δέχτηκαν τον Θεάνθρωπο Χριστό ως μεσσία, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΣ: 30 «ἐγὼ καὶ ὁ πατὴρ ἕν ἐσμεν», και αναμένουν ακόμα τον αντίχριστο μεσσία τους, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ: 43 «ἐγὼ ἐλήλυθα ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ πατρός μου, καὶ οὐ λαμβάνετέ με· ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ, ἐκεῖνον λήψεσθε».

   Διαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ...

   ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ"...

   ΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

   Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΞΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

   ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ "Η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ", ΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΡΙΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

   ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, στίχοι: 9 "πᾶς ὁ παραβαίνων καὶ μὴ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ Θεὸν οὐκ ἔχει· ὁ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ, οὗτος καὶ τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱὸν ἔχει. 10 εἴ τις ἔρχεται πρὸς ὑμᾶς καὶ ταύτην τὴν διδαχὴν οὐ φέρει, μὴ λαμβάνετε αὐτὸν εἰς οἰκίαν, καὶ χαίρειν αὐτῷ μὴ λέγετε· 11 ὁ γὰρ λέγων αὐτῷ χαίρειν κοινωνεῖ τοῖς ἔργοις αὐτοῦ τοῖς πονηροῖς".
   ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ).
   ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, ΕΡΜΗΝΕΙΑ των στίχων: 9 "Καθένας που βγαίνει έξω και δεν μένει μέσα εις την διδαχή του Χριστού δια της Ακριβούς τηρήσεως αυτής , αυτός δεν έχει τον Θεό, αλλά είναι χωρισμένος από αυτόν. Εκείνος, που μένει εις την διδαχή του Χριστού, αυτός και τον Πατέρα και τον Υιό έχει, διότι ούτος έγινε ναός του Θεού. 10 Εάν κανείς σας επισκέπτεται και δεν φέρει την διδαχή αυτήν, μη δέχεσθε αυτόν προς φιλοξενία εις την οικία σας και ούτε χαιρετισμό να απευθύνετε προς αυτόν. 11 Διότι εκείνος που χαιρετά αυτόν, γίνεται συγκοινωνός προς τα πονηρά του έργα, επειδή με την σχέση του και τον χαιρετισμό του τον ενθαρρύνει εις εξακολούθηση αυτών".

   Ο Απόστολος Παύλος
   Καινή Διαθήκη, Προς Τίτον Κεφ. 3, στίχοι 10 "αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ, 11 εἰδὼς ὅτι ἐξέστραπται ὁ τοιοῦτος καὶ ἁμαρτάνει ὢν αὐτοκατάκριτος".

   Διαγραφή

Κατέθεσε αγωγή για 45.000 θανάτους απ'την ένεση...

 Δεν είναι μόνο ο Φούλμιχ στη Γερμανία, δεν είναι μόνο ο Αντωνιάδης στην Ελλάδα... Στέκονται κι άλλοι όρθιοι και καταφέρουν καιρια χτυπήμα...