Σιωπηλά Οπλα, Αθόρυβοι Πόλεμοι....

 


Καιρός να εμπεδώσουμε πως μόνο υπέρ της ανθρωπότητας 
δεν εργάζονται οι επικυρίαρχοι
σ'αυτόν τον πλανήτη...

Σχόλια

 1. Σκούρα τα πράγματα.....Πάντα κάτι με τράβαγε στην μελέτη των συχνοτήτων από παιδί . Είναι το τέλειο όπλο γιατί είναι αόρατο , δεν κανει διακρίσεις και επηρεάζει μέσω των νευρώνων την λειτουργία εγκεφάλου-υποθαλαμου- υπόφυσης.
  Φυσικά η ελίτ της νέας ταξης έχει το αντίδοτο για να μην επηρεάζεται από το ύπουλο αυτό οπλο και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ηλεκτρονικό τσιπ που μπλοκάρει τις συγκεκριμένες επιβλαβείς συχνοτητες.Ετσι και αλλιως έχουν επιλέξει αφεντικό και τα περί χαράγματος τους αφήνουν παγερά αδιάφορους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιωργο μου ευχαριστώ που έγραψες εδώ...
   Πάντα μ'αρέσει η σκέψη σου.
   Να γράφεις πιο συχνά και σε άλλα θεματάκια
   που τραβούν το ενδιαφέρον σου.

   Διαγραφή
 2. Επανελλήνιση ή βαρβαρότητα!

  https://isxys.blogspot.com/2020/03/blog-post_88.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Μ. Αλέξανδρος σε μία μεγάλη μάχη είχε τον εχθρό απέναντι και ήτανε νύχτα. Τον συμβούλεψαν οι δικοί του να επιτεθεί νωρίς το πρωϊ πριν να ξημερώσει και έτσι να μεταβάλει το πλεονέκτημα που είχε ο Δαρείος λόγω αριθμητικής υπεροχής και ο πραγματικά Μέγας τι απάντησε : "Εγώ δεν κλέβω την νίκη". Ομοίως ο Αχιλέας όταν μονομαχούσε με τον Έκτωρα και κάποια στιγμή ο Έκτωρας σκονταύοντας σε μία πέτρα έπεσε του λέει : "Σήκω, δεν θα αφήσω μία πέτρα να μου κλέψει τη δόξα". Αυτοί ήτανε μεγάλοι ενώ οι άλλοι είναι μικροί, κακορίζικοι και ανάξιοι λόγου. Ούτε ποτέ η ιστορία θα γράψει γι΄ αυτούς κάτι γιατί φοβούνται τόσο το φως της δημοσιότητας που βάζουν άλλους μπροστά και εκείνοι απλά κινουν τα νίματα στο παρασκήνιο. Τέλος, επειδή κανείς δεν είναι αθάνατος, και αυτοί θα πεθάνουν και θα παν με την μερίδα τους. Ο Ροκφέλερ μετά την 6η μεταμόσχευχη καρδιάς και αφού δήλωσε υπερήφανα ότι σκοπεύει να πεθάνει στα 200 τι έκανε...πέθανε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το άρθρο του καθηγητή ιατρικής, επιδημιολογίας Ι. Ιωαννίδη από το Παν/μιο Stanford

ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ 1